Digiturk Play Yurtdışı screenshot 1 Digiturk Play Yurtdışı screenshot 2 Digiturk Play Yurtdışı screenshot 3 Digiturk Play Yurtdışı screenshot 4 Digiturk Play Yurtdışı screenshot 5 Digiturk Play Yurtdışı screenshot 6 Digiturk Play Yurtdışı screenshot 7
Supported Devices
PC,Mobile
Updated
May 22,2019
Size
12.52 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Yurtdışındasınız maç, en sevdiğiniz Tv kanalını veya kaçırdığınız bir diziyi izlemek istiyorsunuz. Çözümünüz DigiturkPlay Yurtdışı uygulaması!
Evde, işte, okulda, parkta.. Amerika’da, Avrupa’da, Asya’da Afrika’da.. Digiturk Play Yurtdışı Windows uygulamalasıyla dünyanın her yerinde, sen neredeysen orada..
80’e yakın canlı TV kanalı, canlı maçlar, Tekrar İzle ile Tv kanallarında en çok seyredilen dizilerin kaçırdığınız bölümleri, Türk filmleri..*
Üstelik Spor Toto Süper Lig ve Beko Basketbol Ligi yurtdışında, telefon ve tabletlerde, sadece Digiturk Play uygulamasında.
Üstelik Digiturk Play paketinize herhangi bir fark ödemeden..
Şimdi DigiturkPlay üyesiyseniz, DigiturkPlay Windows 8.1 uygulamasını yükleyerek paketinizde bulunan kanalları hemen izlemeye başlayabilirsiniz .

Henüz üye değilseniz, DigiturkPlay’e üye olmak çok kolay! http://www.digiturkplay.com adresini ziyaret edin.

Digiturk Play iyi seyirler diler!

* Bazı Tv kanallarının yayını veya Tv kanallarında yayınlanan bazı programlar, içerik anlaşmaları gereği yayın erişimine kapatılabilir.

Related Windows Apps