EkşiDeck

EkşiDeck

9 ByOkan Akbas   |   Free

Download
EkşiDeck screenshot 1 EkşiDeck screenshot 2 EkşiDeck screenshot 3 EkşiDeck screenshot 4 EkşiDeck screenshot 5 EkşiDeck screenshot 6 EkşiDeck screenshot 7
Supported Devices
Mobile
Updated
May 13,2019
Size
2.9 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Ekşi Sözlük için Windows Phone uygulaması. Tüm yazar işlevlerini destekliyor! Başlangıçta okur olarak sözlüğü takip edenlere yönelik geliştirilirken değerli geri dönüşlerin katkısıyla tüm yazar işlevlerini de içerir seviyeye ulaşmıştır.

Özellikler;
-Kullanıcı girişi (isteğe bağlı site üzerinden giriş imkanı), Entry girme/düzenleme/silme/kenara kaydetme, Başlık açma. Site üzerinden mesajlaşma, uygulama içerisinden mesaj gönderebilme. Takip edilen başlıklar, Badi entryleri, Badilerin favoriledikleri, Kenarda duran entryler, Entry oylama/favorileme, Başlık takip, Badilere Ekle\Çıkar, Engellenmiş Yazarlara Ekle\Çıkar gibi kullanıcı işlevleri.

-Başlık Görseli (açılan başlığı Google'da aratır ve başlığa ilişkin bir resmi entry listesinin başında görüntüler). Entry paylaşma.

-Bugün, Gündem, Kanallar listeleri anlık olarak takip edilebilir, Dünün En Beğenilen Entryleri, yazarlar tarafından girilmiş en yeni entryler görüntülenebilir (Yeniler). Rastgele 10 Entry veya Şükela 10 entry okunabilir.

-Başlıktaki entryler sıra numarası ile görüntülenir. Bir başlığın Tüm, Bugün yazılan, Şükela, Link içeren entryleri görüntülenebilir. "Yeniler" seçeneği ile bir başlığa yazılmış entryler sondan başa sıralanabilir.

-Başlık Arama, Yazar profili görüntüleme araçları. Bakınız ve sözlük içi linkler uygulama tarafından tanınır, tıklandığında başlık/entry içeriği gösterilir. Resim içeren linkler ve harici linkler dahili tarayıcı içerisinde görüntülenir.

-Başlık/Entry yazı boyutu, yazı rengi, uygulama, Entry/Başlık listesi arka planı renk seçimi gibi kişiselleştirme imkanları.

-Entry paylaşım, entrynin linkini istenen bir diğer (Whatsapp, Twitter vb.) uygulama vasıtasıyla paylaşabilirsiniz.
-Entry paylaşım, entryi fotoğraflara kaydetme özelliği. İsterseniz bir entryi -uzunluğu ne olursa olsun, ekranda görünmeyen kısımları dahil- fotoğraflara kaydedip istediğiniz şekilde paylaşabilirsiniz.


-Uygulama Windows 10 için de test edilmiştir.


sürüm notları;

v2.6.0
- Profil sayfasında yapılan son değişikliklere uyum sağlandı

v2.5.3.2
- Gündem ve Favlayamama hatası giderildi
- Açılışta "Gündem"i göster seçeneği ile ilgi hata giderildi
- Kanal listesine sıralama özelliği eklendi
- Entrydeki bir linke basılı tutarak dahili tarayıcı ya da Internet Explorerdan hangisi ile açmak istediğinizi seçebilirsiniz.

v2.5.1.0
- Entrylerin sağ üstündeki favori ikonuna tıklayarak entryi favorileyenlerin listesini görüntüleyebilirsiniz.
- Biraz renk katalım! Uygulamaya arka plan resmi seçebilirsiniz (Ayarlar-Arka Plan resmi seç), dilerseniz arka plan seçimini kaldırıp düz renklerden de seçim yapabilirsiniz.
- Uygulama içi renk paleti (Başlıklar, Butonlar) Entry arka plan rengi seçimine uygun bir şekilde otomatik olarak düzenlenir. Renk seçerken şeffaflık ayarını da yapabilirsiniz.

v2.4.2
- Arama aracından artık yazar araması da yapılabilir
- Başlık listesi için Çek ve Yenile özelliği, listenin sonuna gelince sonraki sayfayı otomatik olarak ekler
- Başlık işlemlerine "Badi Entryleri", Şükela modu için Bugün/Tümü seçenekleri
- Entry listesinin sonuna "sonraki/önceki" sayfaya geçişi kolaylaştıracak butonlar eklendi
- Link içeren entryler ile alakalı hata giderildi
- Yazar bilgi ekranı ile alakalı bir hata giderildi
- Uygulamanın beklenmedik bir şekilde sonlanması halinde, uygulama yeniden açıldığında kalınan Başlık/Sayfanın yeniden yüklenmesi için birtakım çalışmalar.

v2.3.0
-Yazar bilgi ekranında "son entry'leri" gibi kategorilerde devam butonuna basarak daha fazla içerik görüntülenebilir. Buradaki küçük entry gösterim panelinden başlığa gidebilir, bkz ve linklere tıklayabilirsiniz. Eğer bir başlığa giderseniz sağ altta yer alan nick butonuna tıklayarak yeniden yazar bilgi ekranını açabilirsiniz.
-Sayfa geçişi ve Devam butonu işlevindeki küçük hatalar giderildi.

v2.2.0
-Kayıtlı kullanıcılar için: ana ekranda "Ben" sekmesi her görüntülendiğinde profil bilgileri yenilenir.

v2.1.8
-Ana sayfaya Kanallar özelliği eklendi.
-Arama sayfasına 'Arama Önerileri' özelliği eklendi
-Alakalı Başlıklar özelliği eklendi.
-Badi ekleme, engelleme, yazar profili, gündem vb. hatalar giderildi.

v2.1.4
-Entry gösterim ekranına "Başlık içinde ara" özelliği eklendi
-Ayar: "Linkleri Dahili Tarayıcıda Aç", seçilmez ise linkler IE ile açılır
-Entry girmek istendiğinde varsa kenarda duran entry getirilmekte
-Entry paylaşım seçeneklerine "Linki Kopyala"
-Gelen/Giden mesajları artık uygulama içinden görebileceksiniz.

v2.1.0
-Kullanıcı girişi ve ben sayfasındaki sıkıntı giderildi.
-Yazar profil ekranına "Mesaj Yolla" eklendi

v2.0.9.2
-Entrylerdeki linkler tek tıkla açılır, entry kısaltmak için sağ üstteki yukarı oka, tümünü okumak için ortadaki aşağı yönlü ikona tıklanabilir. Entry üzerine basılı tutulduğunda da kısaltma/uzatma gerçekleşir.

v2.0.7
-Yazar bilgi ekranına arama özelliği eklendi
-Ayarlar -> Entry Oylama Panelini Her Zaman Göster

v2.0.6.1
-Ayarlar>Entry'leri Kısaltarak Göster, başlık açınca isterseniz Entryler kısaltılmadan görüntülenebilir, Entry\Başlık listesi yazı rengi ayarı

v2.0.5.2
-Başlık Açma özelliği eklendi. Kelime\kelimeleri aratın, başlık listesinden seçin, hiç entry yoksa ilk entryi girip başlığı siz açabilirsiniz!

Related Windows Apps