Időjárás mindenkinek screenshot 1 Időjárás mindenkinek screenshot 2 Időjárás mindenkinek screenshot 3 Időjárás mindenkinek screenshot 4 Időjárás mindenkinek screenshot 5 Időjárás mindenkinek screenshot 6 Időjárás mindenkinek screenshot 7 Időjárás mindenkinek screenshot 8
Supported Devices
PC
Updated
May 22,2019
Size
135.37 MB
Age
Everyone
Release Date
Description
Ez az első olyan alkalmazás, ami intuitív grafikus felülete mellett, gépi beszéddel is bemutatja az időjárást. Az adatok a MetNet.hu országos non-profit tartalomszolgáltatótól származnak.
A Főoldalon az aktuális helyre előrejelzett hőmérséklet, szél, időkép és csapadék mennyiség jelenik meg. A háttér ezen előrejelzett adatok szerint változik.
A Riasztás szolgáltatás segítségével időzítést lehet beállítani, amire a program emlékeztet (ez a funkció csak a számítógép bekapcsolt állapotában működik).
A Főoldalról négy aloldal érhető el, amelyeken megtekinthető a 36 órás és az 5 napos előrejelzés, a felhasználói észlelések és az időjárási helyzetet bemutató térképek.
Az időjárási adatok meghallgathatók kellemes női hangú gépi felolvasó segítségével.
Az alkalmazás parancs menüjéből több funkció érhető el: a Windows 8 kezdőképernyőre kitűzhetők az aktuális helyre vonatkozó időjárási adatok, be- és kikapcsolható a gépi szövegfelolvasás, kezelhetőek a kedvencek, valamint beállítható az aktuális hely (a számítógép által meghatározott pozícióra, vagy egy térképen kiválasztott településre).
A Windows 8 beépített keresés menüje segítségével is kiválasztható az aktuális hely.
Az aktuális helyre vonatkozó időjárási adatok és az 5 napos előrejelzés megosztható másokkal (pl. emailben).

Related Windows Apps